HTML

Leírás

Fül-orr-gégész és audiológus szakorvosok, pszichológusok, hallásspecialisták valamint a hallás-rehabilitáció területén dolgozó kommunikációs szakemberek vagyunk. A saját nevünkben, a saját nevünkkel blogolunk. Tesszük mindezt a szabadidőnkben, a téma iránti elkötelezettségből és annak szeretetéből. A blog életre hívásának elsődleges célja az volt, hogy biztos szakmai alapokon nyugvó információkat, hazai és külföldi érdekességeket osszunk meg első kézből, a hallásproblémák kezelésének világából.

box2.jpg

Írj nekünk!

iroda@amplifon.com

A legtöbben, akik még nem kerültek kapcsolatba hallókészülékkel azt gondolják, hogy azok a legtrendibb darabok, amelyek szinte teljesen észrevehetetlenek a külső szemlélő számára. Rá kell cáfolnunk erre, hiszen manapság már rengeteg különlegesen dizájnolt darab létezik. Most induló sorozatunkban ezeket a szépségeket szeretnénk bemutatni. Furcsán hangzik? Gondoljunk a szemüvegre, melyről ma már senkinek sem a „szódásszifon jellegű” darabok jutnak eszébe. Sőt, ellenkezőleg! Ezt az is bizonyítja, hogy a legnagyobb divatházak nagy része piacra dobta saját szemüveg kollekcióit. De kanyarodjunk vissza a hallókészülékekhez. Érdekel, hogy milyen gyönyörűséggel készültünk mára?

hearrings.jpg

Ezek a meseszép hallókészülék ékszerek Kate Cross angol audiológus és Victoria Glynn ékszerész közös munkáját dicsérik.  Kate Cross maga is hallásproblémával él, 10 éves kora óra hord hallókészüléket. Ezért is választotta az audiológus pályát. Szeretett volna segíteni sorstársain. Nem elégedett meg azzal, hogy megoldást keresett ügyfelei halláspanaszára, szerette volna, ha ő és más halláspanasszal élők büszkén viselhetik hallókészüléküket. Természetesen azt kevesen engedhetnék meg maguknak, hogy a különböző öltözetükhöz más-más kialakítású, színű készüléket viseljenek, így kitalálta, hogy a legjobb megoldás erre, ha magát a hallókészüléket díszítik fel egy ékszerrel.

hallókészülék ékszer_2_1.jpg„Tekintettel arra, hogy magam is érintett vagyok, fontosnak tartom, hogy segítsek a hallókészülékkel kapcsolatos negatív érzések eloszlatásában. Szerettem volna elérni, hogy a hallásproblémával élőknek lehetőségük adódjon a választásra: elrejtik, vagy éppen ellenkezőleg, egy divatos kiegészítővel feldobják hallókészüléküket. Ez ugyanolyan, mint a kontaktlencse és a szemüveg esete: az egyik egy alig érzékelhető megoldást biztosít, míg a másik megjelenésünk divatos kiegészítőjévé válik” - érzékeltette a különbséget Kate Cross.

Aki ilyen ékszert szeretne, annak egy speciálisan kialakított illesztéket kell vásárolni, melyhez a „Hearring” (így nevezték el ezt a gyönyörű kiegészítőt) könnyedén csatlakoztatható. Mi bízunk benne, hogy idővel ez a szépség hazánkban is elérhetővé válik, hogy mindenki gyönyörködhessen benne. Neked hogy tetszik?

hallókészülék ékszer.jpg

(Forrás: Hearrings.co.uk)

 

>> Kapcsolódó cikkek:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hallasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr85606450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása