HTML

Leírás

Fül-orr-gégész és audiológus szakorvosok, pszichológusok, hallásspecialisták valamint a hallás-rehabilitáció területén dolgozó kommunikációs szakemberek vagyunk. A saját nevünkben, a saját nevünkkel blogolunk. Tesszük mindezt a szabadidőnkben, a téma iránti elkötelezettségből és annak szeretetéből. A blog életre hívásának elsődleges célja az volt, hogy biztos szakmai alapokon nyugvó információkat, hazai és külföldi érdekességeket osszunk meg első kézből, a hallásproblémák kezelésének világából.

box2.jpg

Írj nekünk!

iroda@amplifon.com

Egy hallókészülék azoknak, akik nem elégednek meg a hagyományos megoldásokkal. Egy hallókészülék azoknak, akik szeretik a divatot. Egy hallókészülék azoknak, akik a készülék viselésének dacára természetes érzetre vágynak. Egy hallókészülék azoknak, akik kiváló hallásélményt szeretnének, hallásproblémájuk ellenére is. Egy hallókészülék azoknak, akik szeretik a változatosságot. És egy hallókészülék azoknak, akik mindezt egyszerre szeretnék: Siemens Vibe.

siemens vibe_1.jpg

A tökéletes dizájn

vibe_2.jpgAhogyan változik a hangulatunk, más ruhát látunk meg reggel elsőként a szekrényben. Nem vesszük fel ugyanazt az inget, blúzt, nadrágot, szoknyát, stb. egy esküvőre, a munkahelyünkre, egy randira vagy egy családi ebédre. A különböző öltözetekhez más-más kiegészítőket hordunk. Miért lenne ez másképpen a hallókészülékünkkel? A Vibe mindezt lehetővé teszi! 5 alapszín közül választhatunk, de ne elégedjünk meg ennyivel: válogassunk kedvünkre a 19 színes, mintás borító közül! A borítások könnyedén cserélhetőek, így hallókészülékünk mindig passzolni fog az aktuális öltözékünkhöz. És ez nem minden! A Vibe a hallókészülék dizájn új generációját testesíti meg, bárkivel feledteti a korábbi ellenérzéseket. Megtette az első lépést afelé, hogy a hallókészülékek valóban a szemüveg által kitaposott útra léphessenek, és divatos kiegészítővé váljanak. Ne féljünk többé a hallásproblémáktól, hiszen most már hiúságunk csorbulása nélkül tehetünk ellene!

A tökéletes illesztés

vibe_3.jpgTökéletes megoldás mindazoknak, akik nem tudnak hozzászokni a hallójárati hallókészülékek viselésével járó dugultság érzéshez. A hallójárati és a mélyhallójárati készüléket azok választják, akik nem tudják elfogadni, hogy a fül mögötti változatoknak valódi „hallókészülék formája van”. A Vibe olyan, mint egy igazi divatos kiegészítő, ám mindemellett rendelkezik a nyitott illesztés összes előnyével. Mivel a fülkagyló nagy részét szabadon hagyja, a hallás természetes érzete a készülék viselése ellenére is megmarad. Azonban a Vibe megalkotásakor arra is gondoltak, hogy kiküszöböljék a nyitott illesztéssel társuló fül mögötti készülékek hiányosságait. Ezentúl bátran hordhatunk szemüveget, napszemüveget, sapkákat, kalapokat, stb., mely korábban problémát jelentett, hiszen ezek a kiegészítők a fül mögötti készülékekkel időnként „összeakadnak”. A Vibe a fülkagyló felső részéhez illeszkedik, így nem csak a hallójáratot, a fülkagyló jókora területét, és a fül mögötti részt is szabadon hagyja.

A tökéletes technika

vibe_1.jpgA Vibe a Siemens legmodernebb technológiájával van felszerelve, és mindemellett nagyon egyszerű kezelni. Rendelkezik a SoundSmoothingTM elnevezésű hangfelfogó rendszerrel, melynek köszönhetően a hallókészülék képes szétválasztani a beszédhangot a háttérzajtól: a zavaró hangokat elnyomja, a beszédhangot viszont változatlan formában közvetíti. További előnye, hogy FeedbackblockerTM sípolást gátló technológiának köszönhetően a Vibe esetében nem jelentkezik a nyitott illesztésekre sokszor jellemző sípolás, gerjedés sem. Természetesen digitálisan programozható, a 8 csatorna lehetővé teszi, hogy a hallókészüléket az életstílusunkhoz, a halláscsökkenésünk mértékéhez és fajtájához leginkább illeszkedő módon programozzák. A tervezők még arra is odafigyeltek, hogy a mikrofon úgy helyezkedjen el, hogy a fülkagyló nagy részét szabadon hagyja, ezáltal a fül saját, természetes hanggyűjtő funkciója nem csorbul. És amit mindenki imádni fog: a készülék gyűjti az információkat a hallókészülék-viselési szokásainkról (mennyi ideig használjuk, hogyan változtatjuk a hangerősséget, melyik programokat preferáljuk), és ez kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a kontroll vizsgálat után a hallókészülékünket a hallásspecialisták a lehető leginkább hozzánk illő módon programozhassák újra.

A fentiek tükrében gondolom, szíve szerint most mindenki rohanna megvenni a készüléket. Véleményünk szerint még több ilyen, és ehhez hasonló hallókészülékekre lenne szükség, amely a fiatalabb generációk igényeinek is jobban megfelelnek. Valószínű a Vibe-ot látva nem idegenkednének annyian attól, hogy megoldást keressenek hallásproblémájukra.

A Siemens Vibe alaptulajdonságai

  • Kis és közepes halláscsökkenésre javasolják
  • Digitálisan programozható, 8 csatorna
  • Egyedülálló fülilleszték, mely a fülkagyló felső részéhez illeszkedik
  • Kicsi és könnyű
  • A mikrofon elhelyezkedése elősegíti a természetes hallásélményt
  • 19 különböző cserélhető borító
  • Kiemeli a beszédhangot, elnyomja a háttérzajt
  • Kialakítása kizárja a visszhangot és a sípolást
  • Programváltó gomb
  • Hangjelzés az elem lemerülésekor

 

>> Kapcsolódó cikkek:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hallasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr925748542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása