HTML

Leírás

Fül-orr-gégész és audiológus szakorvosok, pszichológusok, hallásspecialisták valamint a hallás-rehabilitáció területén dolgozó kommunikációs szakemberek vagyunk. A saját nevünkben, a saját nevünkkel blogolunk. Tesszük mindezt a szabadidőnkben, a téma iránti elkötelezettségből és annak szeretetéből. A blog életre hívásának elsődleges célja az volt, hogy biztos szakmai alapokon nyugvó információkat, hazai és külföldi érdekességeket osszunk meg első kézből, a hallásproblémák kezelésének világából.

box2.jpg

Írj nekünk!

iroda@amplifon.com

Ha hallókészülékkel élő, vagy nagyothalló van a családban, baráti körünkben és ajándékozásra kerül a sor, érdemes jól átgondolnunk a választást. Hallóként ugyanis előfordulhat, hogy elkerüli a figyelmünket, mivel segítünk, vagy éppen mivel bántjuk meg a megajándékozottat. Most ebben igyekszünk segíteni. 

ajandekamplifon.jpg

A hallókészülék őre 

Egy hallókészülék nem olcsó, viszont megfelelő használat és karbantartás mellett nagyon sokáig szolgálhatja viselőjét. A hallásközpontokban több féle kiegészítő eszközt és tisztítószert kínálnak, amik mind segítenek a kényelmes, sokáig tartó használatban. Ilyen készülék a Dry-Dome elektromos szárító és tisztító is, ami segít megőrizni a hallókészülék akusztikai teljesítményét, ráadásul dizájnos formájával még jól is mutat. 

dry-dome_elektromos_szarito_es_tisztito_keszulek_1.jpg

Profi telefonok 

Főleg idősebbek számára lehet különösen jó ajándék egy nagy gombokkal, kiemelt gyorshívókkal ellátott speciális telefon. Ezek a készüléknek a csengése, illetve a beszélgetési hangereje is hangosabb, mint a hagyományos telefonoké. Ezen kívül egy extra fényjelzéssel is ellátták őket, a hívás észrevehetőségének érdekében. Nagyon kedves megoldás a Amplicomms BigTel 40plus gyorshívó gombjai alá betehető fotók, amin a szeretteink képéhez elmentett számokat egy mozdulattal hívhatjuk. Nagyothallók részére fejlesztették ki az Amplicomms PowerTel 46 telefont is, ami 35 dB-t is meghaladó beszélgetési hangerővel és 90 dB-t is meghaladó csengési hangerővel igazán nagy segítség lehet.

big_tel_40.jpg

Kábel nélkül

Vezeték nélküli kommunikációs eszközök széles tárházához juthatunk hozzá, amivel kiterjeszthetik a hallásunkat, zajos helyszíneken is. Ezekkel az eszközökkel szinte bármilyen hangforrást átjátszhatunk a hallókészülékre, ráadásul igazodnak egymáshoz: a tévé elnémul, amikor telefonhívást fogadunk, és az adás hangja automatikusan megszólal, amikor befejezzük a telefonálást.resound-unite-tv-streamer-2.jpg

Megy a gépünk!

Egy másik megoldás ébresztésre, ami különösen hasznos, ha gyakran utazó hallássérültnek keresünk ajándékot, az elemes ébresztőóra, ami bárhol megbízhatóan jelez a megfelelő időpontban. A hangos csörgésen kívül erős rezgéssel jelzi az előre beállított időpontot, a kijelző világításának köszönhetően pedig éjszaka vagy hajnalban is jól látható. 

apmlicomms_tcl_210.jpg

Film -és zenekedvelőknek

Ugyan az okos hallókészülékek közvetlenül a televízióra is csatlakoztathatók, ezt nem minden eszközzel lehet megtenni. Ha gyakran okoz gondot, hogy az ünnepelt nem hallja megfelelően a tévét, vagy a zenét nem tudja úgy élvezni, mint régen, érdemes meglepni egy digitális fejhallgatóval. Az akár 112dB-es hangerővel rendelkező, kábel nélküli Amplicomms TV 200 fejhallgató egy kényelmes, könnyű darab, ami 9 órán át működik és TV, HiFi, iPod és CD/MP3 lejátszókhoz is kiváló.

amplicommstv200_ullhallgato.jpg

Modern, megbízható kiegészítő eszközöket: vezetékes- és mobiltelefonokat, ébresztőórákat, digitális fejhallgatókat az Amplifon is forgalmaz, érdemes hozzájuk fordulni, ha nagyothalló, hallókészülékkel élőnek keresünk ajándékot.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hallasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr4714184863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása