HTML

Leírás

Fül-orr-gégész és audiológus szakorvosok, pszichológusok, hallásspecialisták valamint a hallás-rehabilitáció területén dolgozó kommunikációs szakemberek vagyunk. A saját nevünkben, a saját nevünkkel blogolunk. Tesszük mindezt a szabadidőnkben, a téma iránti elkötelezettségből és annak szeretetéből. A blog életre hívásának elsődleges célja az volt, hogy biztos szakmai alapokon nyugvó információkat, hazai és külföldi érdekességeket osszunk meg első kézből, a hallásproblémák kezelésének világából.

box2.jpg

Írj nekünk!

iroda@amplifon.com

A jól ismert és népszerű Widex történet 1956-ban Dániában indult. Azóta a családi vállalkozásból a világ egyik vezető hallókészülék gyártója lett, akik több mint 100 országban értékesítenek Widex hallókészüléket. Most az egyik legújabb fejlesztésüket, a Beyond hallókészüléket mutatjuk be. 

widex1.jpg

A Widex is halad a korral, épp ezért ők is nagy hangsúlyt fektetnek a digitális technológiáik fejlesztésére. Nekik köszönhetjük a világ első digitális hallójárati hallókészülékét, de a Widex fejlesztette ki a világ első, kifejezetten babák számára kifejlesztett készülékét is. Manapság pedig a digitális hallókészülékek továbbfejlesztése a céljuk. 

Kapcsolatban mindennel és mindenkivel

Az okostelefonok és az egyéb okosmegoldások korában alapvető igény, hogy egy hallókészülék is csatlakozhasson az általunk használt digitális eszközökhöz. A készülék az okostelefonhoz Bluetooth, DEX kiegészítő eszközök és telefontekercsek segítségével is csatlakoztatható. 

Ezeknek a fejlesztésének a célja, hogy olyan hallókészüléket használhassunk, amik egyszerűek, észrevétlenül épülnek be a mindennapokba és a lehető legtermészetesebb hangzást biztosítják. 

A telefon, mint távirányító

Ez a hallókészülék Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a telefonunkhoz, így azt arra letöltött app segítségével tudjuk a beállításait kezelni és a használatát még kényelmesebbé tenni. 

Az app ráadásul gondoskodó: minden alkalommal, amikor bekapcsoljuk a hallókészüléket, ellenőrizni, hogy a legújabb szoftver van-e telepítve rá, ami a legjobb működést biztosítja. És amennyiben szükséges, automatikusan és vezeték nélkül frissíti nekünk, kb. 1 perc alatt.

wodex2.jpg

Egyszerű kezelés

Az app felhasználóbarát kezelőfelülete segít nekünk abban, hogy igazán kihasználhassuk a hallókészülék modern lehetőségeit. Az egyszerű navigációs lépéseket a telefonunk érintőképernyőjén néhány mozdulattal elérhetjük, ahol a különböző hangkörnyezetekhez igazított, személyre szabott programok között is válthatunk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hallasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr9314165429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása