HTML

Leírás

Fül-orr-gégész és audiológus szakorvosok, pszichológusok, hallásspecialisták valamint a hallás-rehabilitáció területén dolgozó kommunikációs szakemberek vagyunk. A saját nevünkben, a saját nevünkkel blogolunk. Tesszük mindezt a szabadidőnkben, a téma iránti elkötelezettségből és annak szeretetéből. A blog életre hívásának elsődleges célja az volt, hogy biztos szakmai alapokon nyugvó információkat, hazai és külföldi érdekességeket osszunk meg első kézből, a hallásproblémák kezelésének világából.

box2.jpg

Írj nekünk!

iroda@amplifon.com

A hallókészüléküket, vagy halláskárosodásukat nem titkoló híres nők után most bemutatunk öt olyan férfit, akik hasonló gondokkal küzdenek. Ezekről a férfiakról sem gondoljuk azt, hogy gyengébbek, vagy kevésbé férfiasak lennének csak azért, mert halláscsökkenéssel élnek, hiszen mint tudjuk, egy hallókészülék még nem a világ vége. 

Patrick Duffy 

 

Fabio Giurato (@fabiogiurato) által megosztott bejegyzés,

A nálunk is népszerű Dallas egyik legnépszerűbb szereplője, Patrick Duffy is hallókészülékkkel él. A színész az Amplifon egyik amerikai vállalatának, a Miracle-Ear reklámjainak szereplője. Saját elmondása szerint neki sem volt könnyű elfogadni a hallókészülék rendszeres hordását, idő kellett ahhoz, hogy a saját hiúságát legyőzve belássa és megtapasztalja, hogy micsoda minőségi változást jelentett ez az életében. 

Bill Clinton 

 

Bill Clinton Fan Page �� (@billclinton_fanpage) által megosztott bejegyzés,

Az egykori amerikai elnök születése óta hallássérült. A panaszaival évekig nem foglalkozott senki, így mire orvoshoz került, már egy súlyosabb halláskárosodást diagnosztizáltak. Ebben a fázisban már nagyobb háttérzaj mellett nem nem tud megkülönböztetni bizonyos hangokat, ráadásul a panaszokat rontja a kora is, így ma hallókészüléket hord, hogy teljes életet élhessen. 

Robert Redford 

 

The Robert Redford Post (@the_robert_redford_post) által megosztott bejegyzés,

A színész egy súlyos fülgyulladásnak köszönheti a  halláscsökkenését. A Minden odavan (All In Lost) című filmben egy Indiai-óceánon rekedt tengerészt alakított, a hosszúra nyúlt forgatáson pedig a fülébe ment víz miatt kialakult gyulladás szövődményeként a bal fülének hallását 60 százalékban elvesztette. A visszavonásra készülő 81 éves Redford utolsó filmjében, a The Old Man and the Gun-ban egy hallókészülékkel a fülében bankrablásra készülő bűnözőt alakít majd. 

Eric Clapton 

 

@b.b_queen_ által megosztott bejegyzés,

 

Egy zenészt rengeteg zajártalom ér, így van ezzel Eric Clapton is, aki egy BBC-nek adott interjújában vallotta be, hogy problémái vanna. „Meg fogok süketülni. Tinnitusszal küzdök, így csak a kezeimre hagyatkozom gitározás közben.” – nyilatkozta egy fellépése előtt.  A zenész azonban nem adja fel, továbbra is zenél, koncerteket ad és új dalokat ír. 

Kiefer Sutherland 

 

Kiefer Sutherland (@kiefersutherland) által megosztott bejegyzés,

Az akciófilmkben és sorozatokban játszó színész a robbanások és lövések okozta zajártalom miatt szenvedett részleges halláskárosodást. Ilyen esetekben a füldugó viselése javasolt, de a színész elmondta, hogy ezek zavarják a párbeszédekben és a jelenetek követésébe. Hiányuk miatt viszont sérült a hallása, így ma már ő is hallókészüléket hord.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hallasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr9214078897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása