HTML

Leírás

Fül-orr-gégész és audiológus szakorvosok, pszichológusok, hallásspecialisták valamint a hallás-rehabilitáció területén dolgozó kommunikációs szakemberek vagyunk. A saját nevünkben, a saját nevünkkel blogolunk. Tesszük mindezt a szabadidőnkben, a téma iránti elkötelezettségből és annak szeretetéből. A blog életre hívásának elsődleges célja az volt, hogy biztos szakmai alapokon nyugvó információkat, hazai és külföldi érdekességeket osszunk meg első kézből, a hallásproblémák kezelésének világából.

box2.jpg

Írj nekünk!

iroda@amplifon.com

Az agyonrajongott szakállas nőimitátorok, a kreativitás Csomolungmáját ostromló banánevő focisták és a hallásproblémák kezelésére tökéletesen alkalmatlan mini halláserősítők világában igazi felüdülést jelent valami igazán jó hírről beszámolni. Bár ennek a hírnek nem lesz akkora sajtóvisszhangja, mint mondjuk a Sterling ügynek, mégis jó érzés egy olyan projektben részt venni, amivel rengeteg embernek segíthetünk információhoz jutni, és a hallásproblémájának megoldásán keresztül közvetve visszaadni a jobb minőségű élet reményét. Szóval örülünk, Vincent!

Magyarország első számú egészségügyi portálja a házipatika.com, a Hallásspecialista Blog szerzőinek valamint az Amplifon szakmai hátterének támogatásával a mai napon A hallás témakörében is elindította kiemelt rovatát. Soha, egyetlen hazai online portál sem foglalkozott olyan alapos részletességgel a hallásproblémák kezelésének lehetőségeivel, nem nyújtott olyan komplex áttekintést cikkeinek segítségével, mint most a házipatika.com.

A Hallásspecialista Blog szerkesztőségi megbeszélésein többször felmerült az igény arra, hogy a blogolás mellett jó lenne, ha meg tudnánk nyerni a legnagyobb egészségügyi portált arra, hogy kiemelten foglalkozzon a hallás témakörével. A hallókészülék gyártók és forgalmazók weboldalai rengeteg információt tartalmaznak: léteznek közöttük egészen kiváló site-ok, és működnek tartalmi, programozási, esztétikai valamint felhasználóbarát szempontból szánalmasan primitív oldalak is. Azonban egyetlenegy, teljes mértékben átfogó, kizárólag edukációs céllal és tartalommal létrehozott weboldallal sem találkoztunk...

...illetve mégis, hiszen ilyen a blogunk, de mi az edukáció mellett a szórakoztatásra, a legújabb piaci információkra és a személyes történetek megosztására is egyformán fókuszálunk.

Megkeresésünk és egyeztetéseink után szinte azonnal sikerült megállapodnunk a házipatika.com-mal, ahol nagy örömünkre egy igazán professzionális csapat állt a kezdeményezésünk mögé.

És ide kattintva láthatják is az eredményt!

Házipatika OK.jpg És még ezen a képernyőképen nem is tudtam mindent megmutatni

Néhány érdekesség az oldalról: található az oldalon egy folyamatosan bővülő, speciális szótár, ami a hallásrehabilitációban használt szakkifejezéseket magyarázza el. Ezekkel a kifejezésekkel gyakran találkozhatunk a vizsgálatok során, de mégsem várható el tőlünk, hogy tudjuk például alapból azt, hogy mi az az audiogram. Egy külön menüpontban a hallásproblémákkal kapcsolatban gyakran felmerülő kérdésekre kaphatunk válaszokat, videókat találunk a hallásról, vagy éppen arról kaphatunk információt, hogy ki kaphat hallókészüléket. Ezen kívül rengeteg érdekes cikket olvashatunk a hallókészülékek használatáról, típusairól, a fülzúgásról, vagy akár a műtéti megoldásokról is.

Érdemes tehát a házipatika.com oldalára ellátogatni azoknak is, akik megoldást keresnek halláspanaszaikra, és azoknak is akik már hallókészüléket viselnek!

A hazánkban egyedülálló, fókuszált tartalom létrehozását egy kiváló együttműködés keretében Pertl Petra a Hallásspecialista Blog főszerkesztője és Pilling Róbert, a házipatika.com főszerkesztője irányította. A főszerkesztők téma iránti elkötelezettségét a rengeteg egyeztetés, finomítási igény jellemezte a közös munka során, amiből minden bizonnyal az olvasók fognak a legtöbbet profitálni.

A cikkek lektorálásával valamint kiváló szakmai ötleteivel támogatta a tartalom elkészítését blogunk állandó szerzője, Dr. Tibold Eszter fül-orr-gégész és audiológus főorvos.

A gyönyörű design Komlósi Péter webdesigner munkája. Az átfogó cikkeket a házipatika.com kiváló újságírócsapatának köszönhetjük, míg a fejlesztésekhez nyújtott hatékony kommunikációban Borbély Kata (köszönjük az ötleteket az indulásnál is) és Fodor Andrea, a házipatika.com munkatársai voltak a segítségünkre.

Minden, a hallás iránt érdeklődő vagy hallásproblémával élő személy nevében köszönjük a segítségeteket!

Úgyhogy nincs is más hátra, minthogy jó böngészést, jó olvasást kívánjak mindenkinek!

 

>> Kapcsolódó cikkek:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hallasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr16159726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása