HTML

Leírás

Fül-orr-gégész és audiológus szakorvosok, pszichológusok, hallásspecialisták valamint a hallás-rehabilitáció területén dolgozó kommunikációs szakemberek vagyunk. A saját nevünkben, a saját nevünkkel blogolunk. Tesszük mindezt a szabadidőnkben, a téma iránti elkötelezettségből és annak szeretetéből. A blog életre hívásának elsődleges célja az volt, hogy biztos szakmai alapokon nyugvó információkat, hazai és külföldi érdekességeket osszunk meg első kézből, a hallásproblémák kezelésének világából.

box2.jpg

Írj nekünk!

iroda@amplifon.com

A Phonak hallókészülék gyártó és fejlesztő céget 1947-ben alapították Zürichben, így már több, mint 70 évnyi tapasztalattal a hátuk mögött dolgoznak azon, hogy készülékeikkel a hallássérült emberek újra teljes, boldog életet élhessenek. A világ 100 országában forgalmazott hallókészülékeik közül most az egyik legújabbat, a Phonak AudéoTM B-Direct-et mutatjuk be. 

phonak1.jpg

Ez a hallókészülék már ránézésre is egy modern, high-tech darab. Az áramvonalas, 9 színben kapható csinos kis hallókészülék azonban belül még izgalmasabb: a legmodernebb technológiának köszönhetően könnyedén kapcsolódik bármely mobiltelefonhoz* és televízióhoz, így használatával nem csak egy hallókészülékünk, de egy sztereó fülhallgatónk is van, ami egyben egy vezeték nélküli headset is.   

Kezeket a magasba!

Segítségével ugyanis a telefonáláshoz nincs szükségünk már a kezünkre sem: miután közvetlenül a hallókészülékben meghallottuk a telefonunk csengését, egy gomb segítségével fogadhatjuk is a hívást anélkül, hogy a telefonunkhoz nyúltunk volna. Ez hatalmas szabadságot ad és kényelmes használatot jelent a hétköznapi tevékenységeink, például a főzés, a házimunkák, vagy a családunkkal töltött idő során. Nincs több telefon után rohangálás, akár a szoba másik végéből is kényelmesen fogadhatjuk a bejövő hívásokat. 

Moziélmény a fülünkben

Ha pedig a házimozi rendszerünkre, vagy a tévénkre szeretnék kapcsolódni, azt is könnyedén megtehetjük. A Phonak Audéo B-Direct egy új, ún. multimédiás hub segítségével a hallókészülékünk vezeték nélküli fejhallgatóvá alakul, ami kitűnő minőségben továbbítja a hangot közvetlenül a fülünkbe, amit aztán kedvünkre hangosabbra, vagy halkabbra is állíthatunk. Az eszközt külön kell megvásárolni, de a hangminőség és a kényelem miatt megéri beruházni rá. 

phonak2.jpg

Helyettünk is gondolkodik

A Phonak jelentette szabadság a különböző hangkörnyezethez igazodó beállításoknál is nagy segítség. A gyártó fejlesztésének, az AutoSense OS™operációs rendszernek köszönhetően a hallókészülék érzékeli a környezetünket és a beállításokat folyamatosan a ehhez igazítja. Nem kell kézzel módosítanunk, vagy szabályoznunk a hallási teljesítményt, a hallókészülék helyettünk ezt is megteszi. 

Kiegészítjük egymást

A hallókészülék további kiegészítőkkel még okosabbá tehető. Az egyik ilyen eszköz a már említett TV Connector, ami könnyen csatlakoztatható a TV-hez és egyéb audio eszközökhöz is, majd ehhez tudunk kapcsolódni a hallókészülékünkkel. A jelet akár 15 méterre is elküldi, több hallókészülék is csatlakoztatható hozzá, így ha egy családban több Phonak használó van, egyetlen gombnyomással mindenki csatlakozni tud hozzá és már indulhat is a közös mozizás vagy a bulizás. 

A Phonak Remote applikációt az okostelefonunkra letöltve egyszerűen kezelhetjük a hallókészülék beállításait.  Segítségével beállíthatjuk a hangerőt, elérhetjük és módosíthatjuk is a programokat, kiválaszthatjuk az audioforrásokat, illetve a környezeti hangok és az audio stream egyensúlyának módosítására is lehetőségünk van. Használatával még kényelmesebb és egyszerűbb lesz a Phonak AudéoTM B-Direct használata.

 

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hallasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr1314165395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása