HTML

Leírás

Fül-orr-gégész és audiológus szakorvosok, pszichológusok, hallásspecialisták valamint a hallás-rehabilitáció területén dolgozó kommunikációs szakemberek vagyunk. A saját nevünkben, a saját nevünkkel blogolunk. Tesszük mindezt a szabadidőnkben, a téma iránti elkötelezettségből és annak szeretetéből. A blog életre hívásának elsődleges célja az volt, hogy biztos szakmai alapokon nyugvó információkat, hazai és külföldi érdekességeket osszunk meg első kézből, a hallásproblémák kezelésének világából.

box2.jpg

Írj nekünk!

iroda@amplifon.com

Hallásproblémákról humoros reklámfilmet készíteni nem könnyű feladat, és nem csak a téma érzékenysége miatt. A kultúrális környezet, a helyi sajátosságok, az adott ország lakosságának nyitottsága és humorérzéke egyaránt meghatározza, és ezért különbözővé is teszi a reklámok megvalósíthatóságát és eredményességét.

Ami kiválóan működik az egyik országban, az máshol félreérthető lenne, és botrányos fogadtatásra találna.

Vannak azonban olyan egészen kiváló alkotások, amik kedvességüknél fogva valószínűleg mindannyiunk arcára mosolyt csalnak. Egy ilyennel kezdjük sorozatunkat, fogadják szeretettel!

(A Beter Horen - azaz Jobb Hallás - nevű hallókészülékforgalmazó vállalat több, mint 100 (!) éve működik sikeresen Hollandiában. Kommunikációjuk példaértékű, emellett mindig híresek voltak kreativitásukról és humoros reklámjairól. Jelenleg 192 hallásközpontot és 110 ügyfélszolgálati pontot üzemeltetnek Tulipániában.)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hallasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr945617721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása