HTML

Leírás

Fül-orr-gégész és audiológus szakorvosok, pszichológusok, hallásspecialisták valamint a hallás-rehabilitáció területén dolgozó kommunikációs szakemberek vagyunk. A saját nevünkben, a saját nevünkkel blogolunk. Tesszük mindezt a szabadidőnkben, a téma iránti elkötelezettségből és annak szeretetéből. A blog életre hívásának elsődleges célja az volt, hogy biztos szakmai alapokon nyugvó információkat, hazai és külföldi érdekességeket osszunk meg első kézből, a hallásproblémák kezelésének világából.

box2.jpg

Írj nekünk!

iroda@amplifon.com

A Hallásspecialista Blogról

Blogot indítani a hallás és hallásproblémák területén. A témába illő cikkeket és más érdekes hazai és nemzetközi információkat megosztani a témában. Segítséget nyújtani, edukálni, tapasztalatokat átadni. Interjúkat készíteni kiváló hazai és nemzetközi szakemberekkel.  A hallás témakörének referenciapontjává válni az érdeklődők számára.

Ezek és ezekhez hasonló gondolatoktól vezérelve döntöttünk úgy, hogy belevágunk. Fül-orr-gégész és audiológus szakorvosok, pszichológusok, hallásspecialisták valamint a hallás-rehabilitáció területén dolgozó kommunikációs szakemberek vagyunk. A saját nevünkben, a saját nevünkkel blogolunk. Tesszük mindezt a szabadidőnkben, a téma iránti elkötelezettségből és annak szeretetéből.

A Hallásspecialista Blogon található egy ingyenes hallásvizsgálat elnevezésű menüpont, ahol kollégáink szakértelmét és tapasztalatát ajánljuk az érdeklődőknek. Nap, mint nap együtt dolgozunk velük. Ismerjük őket. Látjuk elhivatottságukat, magától értetődő segíteni és tenni akarásukat. Azt gondoljuk, hogy teljesen természetes, hogy az ő szakértelmükben bízunk meg leginkább.

Nem titok: mindannyian kötődünk valamilyen formában az Amplifon-hoz, a világ és hazánk legnagyobb hallókészülék forgalmazójához. Azonban nagyon fontos megjegyeznünk, hogy a Hallásspecialista Blogot szabadidőnkben, mindenféle ellentételezés nélkül működtetjük. A blog életre hívásának elsődleges célja a biztos szakmai alapokon nyugvó témamenedzsment az online térben.

Tartsanak velünk, hazánk első hallásspecialista blogján!

A Hallásspecialista Blog szerzői

Állandó szerzőink

Dr. Tibold Eszter – fül-orr-gégész és audiológus szakorvos

1979-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1983-ban fül-orr-gégészeti, 1995-ben audiológus szakvizsgát tett. A MÁV kórházban fül-orr-gégész és audiológus szakorvosként dolgozott 2002-ig. 2006-tól audiológiai igazságügyi szakértőként is tevékenykedik. 2002-től a Viton Kft. majd a jogutód Amplifon Magyarország Kft. orvosi igazgatója, emellett az Europ-Med Egészségügyi Központ (Budaörsi Rendelőintézet) gyakorló fül-orr-gégésze.

Dr. Szalai László - pszichológus

1971-ben végzett a Pollack Mihály Műszaki Főiskolán, mint okleveles üzemmérnök. 1983-ban az ELTE BTK szociológia, majd a pszichológia szakon szerzett diplomát. 1985-ben  doktorált. 1998-ig állami intézményeknél dolgozott pszichológusi munkakörben. 1998-2006 között a MEDITON Fülzúgásgondozó és Szolgáltató Kft. ügyvezetője. Németországi  tanulmányútján  ismerkedett meg a fülzúgással, mint az emberek millióit kínzó tünettel. Ezt követően elsőként irányította a figyelmet a fülzúgásra, mint népbetegségre. Nevéhez fűződik az Amerikából származó és Németországban továbbfejlesztett korszerű kezelési módszernek a Tinnitus Retraining Terápiának hazai elterjesztése a szakorvosok bevonásával. Eddig két könyve jelent meg a fülzúgás témakörben szerkesztőként és társszerzőként. 2003-ban a Fülzúgás, 2006-ban a Tinnitus - Az ördögi kör című könyvek. 2000-ben alapítója és azóta is elnöke a Magyar Tinnitus Egyesületnek. Jelenleg az Amplifon Tinnitus Központját irányítja. E mellett a Belvárosi Egészségcentrum pszichológusa.

Dózsa Gyöngyi – hallásspecialista

1990 óta dolgozik fül-orr-gégészethez kapcsolódó egészségügyi területen. 1998 óta klinikai elektrofiziológiai asszisztens. 2001-ben egészségügyi menedzser képesítést szerzett a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudomány Karán. Klinikai tapasztalataira 2001 és 2007 között tett szert az Országos Gyógyintézeti Központ Fül-Orr-Gégészeti Klinikáján. 2007 óta az egyik budapesti Amplifon Hallásközpont vezetője. Több ezer hallásproblémával élőnek segített már pályafutása során.

Jakab Timea – hallásspecialista

Már korán kiderült számára, hogy az egészségügy az a terület, amivel foglalkozni szeretne. 1997-ben tette le az érettségi vizsgát egy egészségügyi szakközépiskolában. Pályáját 1998-ban a MÁV Rendelőintézetben kezdte, Dr. Tibold Eszter és Dr. Ferenczi Zsuzsa mellett asszisztensként tevékenykedett. 1999 tavaszán kezdett el dolgozni a Viton Kft-nél, ahol lehetőséget kapott arra, hogy tovább képezze magát, így tanulmányai befejeztével 2002-ben sikeres elektrofiziológiai asszisztensi vizsgát tett. 2002-től a (ma már Amplifon Hallásközpontként működő) Budaörsön található Hallásközpont vezetőjévé nevezték ki, ahol azóta is rengeteg sikert tudhat maga mögött. Egészségügyi érdeklődése kiterjedt más területekre is, időközben elvégezte a Bárczi Gusztáv Főiskola Gyógypedagógiai szakát is. Fontos kiemelni, hogy Tímea nem munkaként tekint a szakmájára, örömmel és igazi hivatástudattal veti bele magát minden eset megoldásába.

Kiss Virág – hallásspecialista

Hallás- és hallókészülék specialista. 1998 óta dolgozik az egészségügy különböző területein. Érdeklődését a technikai újdonságok iránt kiválóan kamatoztatja a digitális hallókészülék széles spektrumának alkalmazása során, valamint az optimális használat megismertetésében. 2001 óta foglalkozik hallásrehabilitációval, 2005 óta a székesfehérvári Amplifon Hallásközpont vezetője.

Pertl Petra – kommunikációs szakember, a Hallásspecialista Blog főszerkesztője

Tanulmányait a Corvinus Egyetemen végezte, ahol okleveles közgazdász diplomát szerzett mesterképzésben. Szakdolgozatát társadalmi marketing témakörben írta, ahol többek között a nagyothallók helyzetét kutatta. Korábban dolgozott a KRQ Kommunikációs Kft-nél, és a Budapest Plasztikai Intézetnél is. Jelenleg az Amplifon Magyarország digitális marketing specialistája.

Pintér Miklós – kommunikációs szakember

Tanulmányait az ELTE-n, majd a Budapesti Üzleti és Kommunikációs Főiskolán végezte, ezt követően pedig Berkhamsted-ben (UK), az Ashridge Business School Blue Compass programján hallgatott menedzsment, szituációs vezetés, konfliktuskezelés és stratégia implementáció tárgyakat. Dolgozott a TV2 kommunikációs menedzsereként, 2009 óta az Amplifon Magyarország Kft. marketing és kommunikációs igazgatója.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hallasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr405336422
süti beállítások módosítása